Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

Faamanatu ma le mafanafana le lisi o Shanghai Muxiang Automation Co., Ltd. (Shanghai Muxiang Machinery Co., Ltd.) i luga o le IPO!

Shanghai Muxiang Automation Co., Ltd. o loʻo faʻavae i luga o le fuafuaga atoa o laʻau ma fofo lautele ma ua matua galue malosi i le tulaga o felauaiga faʻatau, faʻavasegaina, ma le puipuiga o le siosiomaga mo le tele o tausaga.O ana su'esu'ega tuto'atasi ma meafaigaluega tau atina'e e aofia ai meafaigaluega fa'asologa o fa'amaumauga, mea faigaluega fa'asologa o le puipuiga o le si'osi'omaga, ma mea e fa'atatau i mea e fa'atatauina.E tusa ai ma manaoga eseese o tagata faʻatau, faʻatasi ma faʻasologa o oloa eseese, o loʻo tuʻuina atu e le kamupani ni fofo faʻatatau.

1
2

Talu mai le 2010, ina ua mavae le sefulu tausaga o le galue malosi, Muxiang ua tutoʻatasi atiina ae, fuafuaina, ma gaosia sili atu i le 500 oloa, ma faatuina se auaunaga maketi ma faiga lagolago talafeagai mo tulaga o le atunuu o Saina i le fanua o le faavasegaina ma le felauaiga o meafaigaluega logistics."O le manuia e fiafia i le toa, lototele e feiloai i se tasi i luga o se ala vaapiapi manumalo poto."I le fa'atupuina o le fa'atauva'a i aso nei, o Muxiang e avea ma fa'avae fou ma fa'atau oloa gaosi e maualuga atu nai lo fa'amoemoega a tagata fa'atau e fai ma ana misiona.

O lo'o naunau Muxiang e avea ma se tagata poto i le gaosiga o masini, ma "o mea fou e fa'aleleia ai le lalolagi!" o la tatou fa'aupuga lea. I le feagai ai ma le tulaga o lo'o i ai nei o galuega faigata ma le tau maualuga o tagata faigaluega, o le a tatou faoa le avanoa fou o le atina'eina o le alamanuia otometi, ave le ala atinae faapolofesa, suʻesuʻe ma atiina ae le lalolagi-vasega otometi tekinolosi felauaiga, faia le lalolagi-vasega logistics meafaigaluega gaosiga pisinisi, fatuina le lauiloa lalolagi lauiloa a Saina, faia saofaga i le toe faaolaolaina o pisinisi a le atunuu o Saina, ma tauaveina matafaioi faaagafesootai. O le avea ma se atina'e fa'aaloalogia o la tatou sailiga e le fa'amuta i le ala atoa!

Muxiang otometi na taunuu manuia i le maketi o tupe faavae i totonu o le atunuu, o se tulaga taua tele i le atinaʻeina o le kamupani, ae o se amataga fou ma le mana fou.O le a matou faʻamausaliina lenei avanoa taua, e pei ona masani ai, faʻaauau pea ona galue malosi e faʻaleleia le gafatia o le faʻaauauina o le atinaʻe, faʻafouina, ma le faʻaleleia o oloa sili atu!


Taimi meli: Mati-11-2021